Inspirasi wanita berhijab

HUKUM mengenakan hijab adalah wajib bagi setiap wanita Muslim. Namun, masih ramai yang teragak-agak mengenakan hijab kerana bimbang tidak dapat bergaya, selari dengan perubahan fesyen hari ini.

Read more ...

Bergaya ranggi tetapi sopan

BERGAYA moden dengan gabungan ranggi dan sopan menjadi identiti fesyen buat penyanyi dan pelakon, Nur Nabila Mohd. Razali atau lebih dikenali sebagai Nabila Razali dalam menempa nama sebagai insan seni di Malaysia.

Read more ...

Pelancong Jepun teruja bertudung

“INI kali pertama saya bertudung serta ke masjid dan saya amat seronok dengan pengalaman ini,” kata pelancong Jepun, Saki, 19, di Masjid Sultan Iskandar, Bandar Dato’ Onn, Johor Bahru, semalam.

Read more ...

Tentang Kami

 Kenali BatuBersurat Langganan Emel       ◊ Hubungi Kami
Langgan batubersurat hari ini untuk menerima ringkasan berita harian terus ke inbox anda. Kami menghargai maklumat anda, dan kami tidak akan spam inbox anda dengan emel yang banyak.

                    Batu Bersurat,

                    A99, Jalan Tuanku 2,

                    Salak South Garden,

                    57100 Kuala Lumpur,

                    MALAYSIA

batubersurat.com adalah portal yang mengumpulkan berita dan info berkaitan Islam, dikutip dari pelbagai sumber dengan tujuan untuk memudahkan dan meningkatkan pengetahuan pembaca mengenai perkembangan Islam dan dunia Islam mengikut segmen yang disediakan.

   

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…